Trappstädning i Stockholm kräver noggrannhet

En noggrann trappstädning i Stockholm gör det lättare att hålla allt rent. Det blir lättare att hålla efter en trapp när städningen sker kontinuerligt.

Att jobba med trappstädning i Stockholm kan tyckas vara ett lätt jobb. Det är inte helt sant. Det gäller att vara noggrann och samvetsgrann. Svabbar man bara av lite lätt kommer det snart att finnas ingrodd smuts kvar i hörnen och vid listerna. Trappräcket blir ingrott med smuts lite i taget och till slut är inget riktigt fräscht längre, trots att det städas relativt ofta. Kanske är det då bättre med en storstädning då och då, så att du får en mer ingående rengöring av trappen. Hela trapphuset ska dofta gott och det ska kännas välkomnande att komma in där. Lite smuts på ytan är nog bättre än att det satt sig fast ordentligt.

Trappstädning i tid och otid

När det är många som bor i samma hus blir det ofta spring i trapphuset. Speciellt om det saknas en hiss. När alla går upp och ner i trappan flera gånger varje dag är det inte konstigt att det blir smutsigt. Det följer ju med skorna in och ibland sitter det i kläderna. Tänk bara på alla barn som varit i sandlådan. De kan ha varenda litet veck på kläderna fyllda med kvardröjande sand. Vips så hoppar det ur i trappen och lägger sig till rätta på ett trappsteg eller i ett hörn. En person som kan trappstädning löser det problemet lätt som en plätt.

8 Apr 2022