Flyttfirma i Stockholm löser flyttproblem

Om du inte själv vill syssla med allt som tillhör en flytt, kan du ta hjälp av en firma som utför sådana tjänster dagligen. Kontakta en flyttfirma i Stockholm.

Peter har många förtjänster men är inte känd för att vara en särdeles praktisk och händig person. Han bor i en förort till Stockholm men har nu lyckats förvärva en bostadsrätt i centrala Stockholm. Hans förtjusning över detta faktum är stor men han bävar för allt kommande bekymmer med flyttning.

Eftersom Peter är en estet pryds hans väggar med tavlor som sammantaget har ett betydande värde. Från fastrar och mostrar har han ärvt antika möbler samt inte minst ett piano. Och naturligtvis har han en stor boksamling i en stor och tung bokhylla. Den senare måste flyttas i ett enda stycke.

Flyttfirma i Stockholm istället för att hyra släp

Peter har bestämt sig för att allt ska tas med i den kommande flytten. Att exempelvis skicka iväg böcker till “tippen” finns inte på hans karta och skulle vara ett oförlåtligt helgerån. Men böcker är tunga! I taket har han en böhmisk kristallkrona som till varje pris måste komma fram till den nya lägenheten i oförstört skick.

“Hur ska jag klara allt detta?”, frågar sig Peter. “Jag kontaktar några av mina många vänner och frågar om de kan hjälpa mig”. Hans vänner visar sig snarare vara avlägsna bekanta som har annat att göra den dag han tänker flytta. Och ingen har bil med dragkrok och flytten kan inte göras med hjälp av ett inhyrt släp från en bensinmack.

Flyttfirma i Stockholm packar och transporterar

“Varför kan du inte anlita en flyttfirma i Stockholm?”, frågar en av Peters bekanta. “Men kan jag lita på att allt kommer fram och att ingenting går sönder under flytten?”, svarar Peter. “Du kan ju låta firman packa och emballera dina grejer och du får garanti på att allt blir gjort fackmannamässigt”.

Peter går ut på nätet och söker efter en flyttfirma i Stockholm. Han hittar en firma som har goda omdömen. Det enda han behöver göra är att fylla i en blankett om sin lägenhetsstorlek. Han anger också detaljer om sitt piano och sin ömtåliga kristallkrona. Efter bara några timmar får han en offert på flytten, som för övrigt ger rätt till rutavdrag.

30 Oct 2023