Säkerhetsdörrar i Stockholm för brand och inbrott

En säkerhetsdörr i Stockholm skyddar dig på flera sätt. Dess stabilitet och styrka står emot både inbrott och brand och sänker därmed din försäkringspremie.

Det är lite av en tankefälla att tänka att eftersom man har bra försäkring så behöver man inte oroa sig för inbrott och brand. En försäkring täcker dock bara till en viss del och kan dessutom vara väldigt dyr i längden. Om du satsar på säkerhetsdörrar i Stockholm – där försäkringspremien är högre än på de flesta håll i landet – spar du mycket pengar.

En annan aspekt av detta är att vissa saker du äger helt enkelt inte går att ersätta via ett försäkringsbolag. Om du äger föremål med stort affektionsvärde går de inte att ersätta. Försäkringsbolagen ersätter bara föremålets reella värde, inte vad de betyder för just dig. Den aspekten gör det viktigt att satsa på säkerhetsdörrar.

Säkerhetsdörrar gör att självrisken sjunker

Även den bästa försäkring har en självrisk. Blir skada eller förlust tillräckligt stor spelar det ingen roll om du försäkrat, det blir ändå dyrt. 20 % av en oerhört stor summa är fortfarande en stor summa. Med säkerhetsdörrar minimeras skadan och du kanske då bara behöver betala 20 % av en helt överkomlig summa.

I slutändan vill du inte ha brand eller inbrott i dina lokaler. Med säkerhetsdörrar i Stockholm minimerar du risken. Elden kanske inte ens kommer in i dina lokaler och inbrottstjuven kanske inte ens gör sig besväret att försöka ta sig in hos dig när du har säkerhetsdörrar.

1 Apr 2022