Renovera och få högre bostadspris

När det är dags för en försäljning av den egna bostaden är det viktigt att ha hela och rena ytor. Finns det någon enda spricka någonstans i kaklet, listen, fönstret eller var som helst, kan det i värsta fall avskräcka spekulanterna. Avskräckta spekulanter är aldrig något bra tecken. Om man ser en bostadsannons som har legat uppe länge och dessutom med sänkt pris, avskräcker det ännu fler som kanske annars hade varit intresserade. Om någon blir avskräckt, smittar det av sig, och tvärtom. Vi är flockdjur som alla springer åt samma håll. Ser vi en rörelse och att det är många som springer åt samma håll, tenderar vi att följa med strömmen även om vi inte har den minsta aning om vad som är orsaken bakom rörelsen.

Då är en badrumsrenovering på plats

Om man har ett badrum som inte är av det senaste snittet, inredningsmässigt, är det en bra idé att göra en helrenovering, en riktig "make-over" av badrummet. Sådant gör alltid att potentiella köpare blir intresserade. Ett nyrenoverat badrum lockar alltid fler intresserade av bostaden. Oberoende om det är sådana som verkligen vill köpa bostaden gör en badrumsrenovering att fler blir intresserade och ju fler intresserade som det finns, desto högre blir priset på försäljningen av bostaden. Så på så sätt höjer en badrumsrenovering alltid bostadspriset. Det som man bör tänka på om det är så att man vill göra en badrumsrenovering är att inte gå loss på färgerna och mönstren i badrummet. Det är alltid en bra sak att inte välja favoritfärgen. Tänk på att renovera i så neutrala färger som möjligt. Det viktigaste som man kan tänka på är att badrummet ska attrahera så många som möjligt och då är det bäst att inreda badrummet i så neutrala färger som möjligt, såsom vitt, beige, grått eller en blandning av dessa mer neutrala färger.

Anlita hantverkare i Stockholm

Är det så att du behöver badrumsrenoveringen utförd i Stockholm kan du alltid börja med att googla "badrumsrenovering Stockholm" så att man får namn på några sådana hantverkarfirmor till att börja med. Sedan är det dags att ringa och be om offert och referenser. Kontrollera referenserna och välj den som har bäst referenser. Det är ju viktigt att arbetet blir väl utfört, inte bara att man väljer den billigaste hantverkaren. Då är det bra om man väljer någon som har garantier på sitt arbete. Då bör de arbeta med badrummet tills du som kund är nöjd med den. Lycka till!

12 Jun 2019