OVK besiktning i Stockholm är viktigt

Att kontrollera att luften är som den ska är otroligt viktigt. Med dålig luft mår man snabbt dåligt. Boka din tid och gör en OVK besiktning i Stockholm.

Luften vi andas in är otroligt viktig. Att vi har tillgång till bra luft, vare sig vi är utomhus eller inomhus, är viktigt. Det handlar trots allt om både vår hälsa och vårt mående. Men att bara förlita sig på att luften är bra, är ingen bra idé. Det behövs experter som kan gå igenom hela ventilationssystemet och se att allting funkar som det ska.

Gäller det en egen villa, så är det upp till fastighetsägaren att göra det. Gäller det sjukhus, skola, eller liknande, så är det fortfarande upp till fastighetsägaren. Men däremot är det en lag på att det ska göras en OVK-besiktning regelbundet. Detta kan variera hur ofta, beroende på vad för typ av byggnad det är. Allting är enkelt att hitta.

OVK-besiktning noggrann kontroll av systemet

När en OVK-besiktning i Stockholm görs så är det en sakkunnig funktionskontrollant som är certifierad för att få lov att utföra kontrollen. När kontrollen görs skriver personen ned allt som behövs. Är där inga fel, då får ni ett certifikat på att det är gjort, som sedan kan hängas ut i byggnaden.

Ta kontakt med ett företag som kan utföra OVK-besiktning, de finns runt om i landet och brinner för att människor ska ha en bra inomhusluft. Kolla även upp hur ofta det måste göras i din fastighet.

26 Jul 2023