När olyckan inträffar - kontakta en skicklig rörmokare i Hägersten

Lösningen på barnets olyckliga lek som resulterar i stopp i toaletten finns hos en pålitlig rörmokare i Hägersten som kan ta hand om situationen åt er.

Det lekfulla barnet har återigen lyckats skapa problem genom att stoppa toaletten med olika leksaker och andra föremål. Det är dags för er att anlita en rörmokare i Hägersten som kan lösa situationen åt er.

För femhundraelva gången i rad har vårt yngsta barn lyckats fylla toaletten med föremål som definitivt inte hör hemma där. Detta har blivit ett återkommande problem på sistone. Allt från strumpor till leksaker och alldeles för mycket toalettpapper hamnar i toalettstolen och orsakar stopp. Trots otaliga tillrättavisningar och försök att förklara att detta inte är acceptabelt, finns det för mycket bus i den lilla kroppen. Vanligtvis har vi lyckats lösa problemet på egen hand, men den här gången är stoppet så stort att vi inte klarar av att lösa det själva. Vi behöver ringa efter professionell hjälp.

Rörmokaren till undsättning

Vi tar kontakt med en pålitlig rörmokare i Hägersten som kan hjälpa oss. Han kommer samma dag. Antagligen hörde han i vår röst hur frustrerade vi var när vi ringde. Han arbetar i badrummet en stund och kommer sedan ut för att meddela att han behöver använda en kraftfull sug för att lösa stoppet. Det är placerat för långt ner i rörsystemet och verktygen räcker inte till. Ska vi vara tvungna att tejpa igen locket för att undvika dessa problem? Efter ungefär en halvtimme är toaletten spolad och rörmokaren lämnar platsen. Nu är det bara upp till oss att se till att detta inte händer igen. Och igen.

31 Jul 2023