Mäklare i Sundsvall säljer din bostad

En mäklare i Sundsvall är inte bara fastighetsexpert som kan bedöma bostadens värde. Din mäklare är också en skicklig försäljare, som håller kundens intresse på topp, så att du får vinst.

Man brukar kalla det för fingertoppskänsla, konsten att sätta ett pris som varken är för lågt eller för högt. Du vill säkert sälja din bostad så fort som möjligt och få ett bra pris för den. Om mäklaren sätter ett högt pris, kanske kunderna backar och huset blir osålt. Om priset är för lågt och det bara finns en spekulant, får du ingen förtjänst själv.

När det är lite bråttom

Man brukar få ett bra pris för ett vackert hus, men den som har råd att betala mycket pengar kan också vara extra kräsen. Du kanske inte får ut det begärda priset. Har du redan ett nytt hus på gång, vill du bli av med det gamla ganska snabbt och dessutom få bra betalt. Din mäklare i Sundsvall ska lösa detta dilemma åt dig. Har du ett nytt jobb du ska börja eller ska flytta utomlands, kanske du vill snabba på affären.

Mäklaren håller i hela husförsäljningen och har hand om allt från visning och budgivning till att färdigställa kontraktet och köpehandlingar. Det är också mäklarens uppgift att framhålla bostadens många positiva egenskaper för att spekulanterna ska bli köpsugna. Många går på visningar av ren nyfikenhet, men det gäller att få dem att verkligen bestämma sig för köpet. Mäklaren har en viktig roll och måste ha gott omdöme.

15 Jan 2022