Mäklare i Strängnäs är kunniga i mycket

När man ska flytta till en ny ort är det viktigt att få bra hjälp på vägen. Exempelvis kan en mäklare i Strängnäs visa passande bostäder och också berätta om vad som finns att göra på orten.

Anna och Peter hade båda egna företag och älskade att vara ute i naturen. Nu ville de flytta från staden de bodde i och hitta ett ställe för att starta ett litet lantbruk vid sidan av sina jobb. En ort som låg nära många av deras nuvarande kunder var Strängnäs. Båda hade blivit förtjusta i orten och kände sig numera hemma där. Därför bestämde de sig för att kontakta en mäklare som kunde Strängnäs på sina fem fingrar.

Mäklaren överraskade med positiva nyheter

De hade kontaktat en mäklare i Strängnäs och informerat om vad de letade efter. När de kom till mäklaren fanns det redan flera prospekt att titta på. Bilderna såg lovande ut och med pirr i magen åkte de ut för att titta.

Under rundvisningen berättade mäklaren att det fanns en mark-och betesförmedling som medlade mellan mark-och djurbönder. På så vis kunde djurbönder hitta betesmarker till sina djur. Det lät helt fantastiskt. De hade tänkt odla i liten skala men ville gärna ha djur på sina marker och detta var en fantastisk möjlighet. Då kunde de se djuren utan att behöva göra allt jobb. Bara njuta av att ha dem där.

Plötsligt blev det självklart att de skulle flytta till Strängnäs även om de ville se några fastigheter till först.

19 Dec 2021