Mäklare i Sollentuna – med uppdrag att sälja

Som mäklare i Sollentuna är du en slags medlare mellan köpare och säljare. Var medveten om att det dock huvudsakligen är för den senare som mäklaren jobbar.

Inte Stockholm, men inte långt ifrån Stockholm. Så skulle en mäklare kunna beskriva Sollentuna för någon som intresserar sig för ett objekt i just den orten. Skämt åsido, Sollentuna har många fördelar och behöver inte sättas i relation till Stockholm – även om en av dem naturligtvis kan vara närheten till storstaden.

Och ärligt talat är det nog inte mäklarens uppgift att sälja in själva orten. Du vet bäst själv varför du vill flytta till Sollentuna. Istället ska nog mäklaren koncentrera sig på själva fastigheten. För det är snarare på den fronten du behöver väga för- och nackdelar mot varandra innan du bestämmer dig.

Mäklare – gör jobbet du inte hinner

Ovanstående beskriver dock egentligen bara mäklarens relation till köparen. Men faktum är att det är trots allt är säljaren som är mäklarens huvudsakliga uppdragsgivare. Mäklaren har ett uppdrag – att sälja fastigheten för ett marknadsmässigt pris. Därefter vill mäklaren kunna gå vidare till nästa affär. Precis som vilken uppdragstagare som helst.

För att behålla säljarperspektivet så är det värt att nämna att det är mycket svårt att få sålt en fastighet utan en mäklare. Det innebär åtminstone otroligt mycket jobb – som tar tid som du sannolikt inte har. Att anlita en mäklare för att sälja din fastighet är inte konstigare än att lämna in bilen på verkstaden när den gått sönder.

För mer information kring en mäklare, gå till denna sida: mäklareisollentuna.se

26 Jan 2023