Hisservice Stockholm – så ingen behöver sitta fast

Hisservice i Stockholm är superviktigt för dig som vill slippa telefonsamtal från boende som fastnat i hissen. Håll hissen i skick, det är en säkerhetsfråga!

Har du suttit fast i en hiss någon gång? Det är ingen trevlig upplevelse. Särskilt inte eftersom det känns så otroligt onödigt, när du hänger där någonstans mellan våning två och tre. Du hade sluppit en massa trassel om du bara tagit trapporna i stället. Eller om fastighetsägaren sett till att hissen blev servad regelbundet.

Att en hiss kontrolleras med jämna mellanrum är mycket viktigt för säkerheten i fastigheten. Det är otroligt sällan det där fria fallet rakt ned händer som man ibland ser på film, men förutom det skräckscenariot finns en lång rad vardagliga små faror som gärna bör undvikas.

Hisservice på moderna och äldre hissar i Stockholm

Det finns ett flertal företag som utför service av hissar i Stockholm. Många av dem har flera års erfarenhet i branschen och är mycket kompetenta på att serva såväl moderna hissar som äldre hissar. I Stockholm finns det ett stort antal gamla hissar som fortfarande är kvar i bruk. Dessa är det mycket viktigt att serva med viss regelbundenhet.

Även moderna hissar kan dock krångla, så du som äger en nybyggd fastighet har ingen anledning att strunta i att serva hissarna i huset. Oavsett om du är medlem i styrelsen för en BRF eller sitter som ensam fastighetsägare kommer du slippa många arga telefonsamtal om du ser till att hålla hissarna i trim. Hyresgäster brukar sällan gilla att fastna i hissen.

10 Apr 2023