Garageportar i läckra färger sätter särprägel på standardhus i Stockholm

Garageportar i Stockholm måste inte vara bruna, vita eller gråa. Det går alldeles utmärkt att välja en garageport som sticker ut och gör det lätt att hitta hem.

Många moderna bostadsområden är i princip helt likriktade. Hus efter hus som ser exakt likadana ut. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att uppföra bostadsområden på, så det är inte konstigt att utvecklingen gått åt det hållet. Prisvärda hus byggs sällan ett och ett, utan som ett större byggprojekt för ett helt område.

Däremot har många människor ett behov av att särställa sig från den grå massan. Kanske bor du i ett av dessa områden, och känner dig närmast kvävd av att knappt kunna skilja på ditt eget hus och grannens? Det kan finnas praktiska fördelar med att bo i ett hus som sticker ut lite. Både du och dina gäster kommer ha lättare att hitta rätt, till exempel. Men vad ska man satsa på?

Garageportar kan specialbeställas eller målas om

För att skapa tomt som skiljer sig från mängden kan man arbeta med detaljer, som till exempel brevlådan eller vilka träd man planterar runt huset. Men man kan också satsa lite större – som till exempel en garageport i en läcker färg. Många garageportar i Stockholm är tillverkade i stål eller trä, men det finns inget som säger att du inte kan specialbeställa en garageport som passar din unika personlighet.

Du kan också välja att måla om någon av de garageportar som säljs på marknaden. Man får ha förståelse för att specialdesign kostar en smula extra, och kanske är det billigare att köpa en garageport i standardutförande för att sedan modifiera den på egen hand. Då har du också fria händer att skapa kreativt. Om du är på jakt efter en garageport gå in på garageportarstockholm.se.

30 Jul 2023