Finns det för många mäklare på Östermalm?

Det kan troligen aldrig bli för många duktiga och erfarna mäklare på Östermalm. Det finns ju så många människor med olika tycke och smak. Alla behövs.

Alla dessa människor som säljer och köper lägenheter vill ha någon de känner extra mycket förtroende för. Då är det lättare att få köpet eller försäljningen att gå i lås. Kommunikation och magkänsla är därför ytterst viktigt i alla avseenden när det gäller att anlita någon för köp av hus och bostäder.

Det är ju till syvende och sist bara du som avgör vilken mäklare eller mäklarfirma som får lov att ta sig an det uppdrag du ger dem. Det är ditt hus, din våning eller din lilla övernattningslägenhet som ska ut på marknaden och hitta en ny ägare. Även om en mäklare säger sig ha en intressegrupp är det inte säkert att det går i lås.

Många mäklare på Östermalm är specialister på sitt område

Det är en hel del mäklare på Östermalm som specialiserat sig just på denna sida av staden. De har olika preferenser när det gäller sina uppdrag och arbetar följaktligen på lite olika sätt. Har du funderat på hur du vill ha det själv när du ska sälja? Vad är din ambition?

En del av mäklarna koncentrerar sig på att få sålt till första bästa som erbjuder ett högt pris. Andra har en inställning som gör att de skaffar sig en portfölj med intressenter. Dessa är enbart intresserade av just den här stadsdelen och vill ha en lyxig lägenhet eller våning där.

15 Jul 2023