Färganpassad balkonginglasning i Stockholm

Oj, vad skönt med inglasad balkong. Och när du har med rätt företag att göra, så får du också en färganpassad balkonginglasning till fastigheten i Stockholm.

Det låter så enkelt att bara sätta lite glas på balkongen, men det är mer komplicerat än så. Balkongen behöver inte bara struktureras om när ni ska byta från vanliga balkonger till inglasade balkonger, det gäller också att tänka på hur det ser ut på avstånd. Det är då färganpassat balkongglas kommer in i bilden.

Det är jätteskönt med inglasad balkong i Stockholm, eftersom det blir som ett extra rum. Se till så att den inglasade balkongen passar till huset för att få ett trevligare upplägg. Det behöver inte vara så svårt att få det trivsamt omkring sig. När ni ändå ska glasa in, välj det bästa alternativet.

Flexibel balkonginglasning

Det är okej att tycka olika, att tänka på olika sätt och att gilla olika upplägg. Det gäller även inom balkongvärlden. Det finns många olika typer av inglasad balkong. Det kan handla om var glaset sitter, hur det öppnas och hur många rutor som finns. En del balkonger är inglasade från golv till tak, andra är bara inglasade från räckeshöjd uppåt, och har luftspringor.

Om det är nybyggda balkonger så kan ni välja precis hur ni vill ha det redan från början. Om det handlar om renovering av gamla balkonger så finns det plötsligt många fler alternativ. Det går till exempel att behålla det gamla balkongräcket och skapa en lösning utifrån det. Det är endast ni som sätter gränser.

12 Jun 2023