Bästa tiden för golvslipning i Stockholm

Känns det som om det är dags att slipa golvet där hemma? Med professionell hjälp blir er golvslipning i Stockholm fixad på nolltid, med högsta kvalitet.

Det är så mycket att tänka på när man ska renovera, och så många aspekter att ta med i beräkningen. Det är därför mycket lättare att ta hjälp av proffsen som kan allt och vet precis hur jobbet ska utföras för att nå högsta standard. En sak som kan vara lite svår avgöra är om det är dags för golvslipning eller om det är dags att byta ut golvet helt.

Du kan enkelt beställa en kostnadsfri offert på golvslipning i Stockholm. Det är definitivt värt att ta hand om gamla trägolv, snarare än att byta ut golvet och lägga nytt. Då sparar du på plånboken och miljön, och behåller en vacker inredningsdetalj.

Golvslipning skiljer sig från parkett till massivt trä

En 14 mm parkett kan slipas ungefär 3 gånger innan det är dags att byta ut den. Det beror på att ytskiktet är tunt. En parkett i ek kan hålla i närmare 10 år om den sköts väl. Om du istället har ett golv i massivt trä, så kan det slipas ungefär 4-6 gånger.

Massivt trä behöver slipas ungefär vart 5 år. Det betyder att ditt trägolv kommer att följa med dig under de närmsta 20 till 30 åren. Trägolv är ett naturligt material och det känns alltid så hemtrevligt att gå runt på det. Det inger ett lugn. Det är också mycket bättre för miljön, eftersom det håller så bra.

Läs mer om golvslipning här: stockholmsgolvslipning.nu

7 Jun 2023