Är det värt pengarna att satsa på trägolv i Stockholm?

Klassiska trägolv är förvisso vackra men är det värt att betala pengarna de kostar när man ska lägga nytt golv i Stockholm? Eller bör man lägga billigare golv?

Ett riktigt snyggt trägolv är inte gratis. Golvet i sig kostar en hel del och för att få det att ligga snyggt krävs det allt som oftast experthjälp. Sådan hjälp kostar även den tusentals kronor. Den som tänkt lägga ett snyggt trägolv i Stockholm kan därför lätt få kalla fötter och fundera på ett billigare alternativ.

Frågan är dock om det är värt pengarna det kostar att lägga in ett snyggt trägolv i Stockholm. Kommer man ens få tillbaka vad man betalat för golvet den dagen man säljer sitt hem? För den som funderar på att flytta inom en överskådlig tid kan dessa funderingar vara av största vikt.

Många anledningar att välja trägolv

Ingen kan vara säker på att de får tillbaka pengar de lagt på sitt trägolv i Stockholm den dagen de säljer bostaden. Marknaden är lurig och köpare resonerar på olika sätt. En del betalar gärna extra för ett golv av hög kvalitet medan andra anser detta vara en onödig lyx.

Fokus bör därför läggas på den egna känslan. Den som har råd att lägga ett trägolv och som vill ha ett bör lägga ett trägolv i Stockholm. Att trivas i sitt hem är viktigt och ett trägolv är dessutom ofta ett miljömedvetet val då det håller väldigt länge. Summa summarum - ett trägolv är perfekt för den som önskar ett.

8 Aug 2023