4 tips på framgångsrik homestyling

Är det svårt att lyckas med homestyling? De flesta som ska visa upp sin bostad som är till för försäljning, brukar anlita en inredare. Inredaren brukar möblera med snygga och fina möbler, lägga in fina textilier, på soffan, på sängen och på alla bord. Alla vaser och fat ska få fina möbler och vackra frukter. Det ska se hemtrevligt ut och kunderna måste få inspiration så att de blir sugna på att köpa bostaden. Men för en lekman är det inte lätt att göra en homestyling. Här kommer 5 tips på hur man kan göra en fin homestyling som gör att fler blir sugna på att köpa bostaden. 

1. Dörren och hallen

Bland det viktigaste är att sätta upp någon fin krans på dörren. Dessutom bör man titta på dörren? Är den fin? Är den smutsig och ful? Om så är fallet bör du snygga till den så mycket du bara kan. Dörren och hallen är nämligen det första som kunderna ser och det första intrycket är ju viktigt, som bekant. Då är det ingången och hallen som är viktigast. Satsa lite extra på hallen och dörren.

2. Rent och städat

Hela bostaden ska vara ren och städad. Det är grundläggande, och bland det viktigaste, att bostaden är ren och städad. Dessutom bör allt personligt och privat städas undan. För den som kommer och ser på en bostad som de kanske vill köpa, är det viktigt att kunna föreställa sig att bo i den bostad som de tittar på. Blir inte lokalen såld, kan det fattas inspiration, och en homestyling är just till för att ge just köpare inspiration och ge lusten att köpa just den bostaden.

3. Skapa stil med möbler

Man kan satsa på en särskild stil genom att möblera med viss slags möbler. Vill man, kan man titta på området i stort, kan man försöka möblera i samma stil. Är det många barnfamiljer kan man möblera med barnmöbler. Då är det viktigt att lägga textilier som går i barntema. Man kan göra barntemat lite diskret.

4. Satsa på fina textilier

Förutom fina möbler är det viktigt med alla textilier, som ska ligga på soffor, sängar och bord. Man kan även satsa på textilier utomhus. Då gör man altanen och balkongen mer inbjudande och visar på hur man kan använda dem.

Vill du veta mer om var du kan hitta fina möbler, kan du fortsätta läsa på: https://www.gad.se.

23 Aug 2019